Sopar de final de curs 2018

Com cada més de juny, no pot faltar el nostre esperat sopar de final de curs. Per una vegada, deixam els bastons i la roba esportiva i la canviam per la roba amb “glamour” i l’ambient de festa.

Unes 250 persones es reuniren, el divendres 11 de Juny, en el restaurant Es Molí des Comte (Establiments) per gaudir del nostre sopar anual. Sopar en el qual els instructors hi dedicam temps i il·lusió amb l’objectiu de passar una molt bona estona en companyia dels companys de nòrdic que hem compartit tantes hores de camí plegats.

A les 21:15 h. començaren a arribar els primers convidats i començà el tradicional fotocol a on tots i totes hi dedicàrem uns minuts a fer la foto amb els nostres col·legues de grup, amb els que hem compartit tants km, excursions, passejades, vivències, xerrades…

Tot seguit, entràrem al restaurant per començar a sopar. Entre plat i plat, aprofitàrem per anar fent el gran sorteig, que no podia faltar!!! Aquest any amb la novetat dels “Rascas”, amb un regal per cada taula: bonos de nordic, bastons, sopars, caps de setmanes, senalles estiuenques, massatges….. Ben contents que es posaren els premiats!!!

Aprofitàrem el sopar per fer un reconeixement especial als components del nou equip de Nordic Walking competició que participaren en el Campionat de Balears de Clubs i aconseguiren que Nordic Walking Palma fos el club guanyador. Enhorabona i moltes gràcies!!!

En aquesta ocasió, gràcies a tots vosaltres férem entrega, amb moltíssima il·lusió, als nostres amics de Yes With Cancer del xec amb tots els doblers recaptats del projecte “El teu repte és el nostre repte”. Molta gent, mitjançant la web “migranitodearena.com” o acudint a les marxes solidàries organitzades per Nordic Walking Palma, ha anat col·laborant durant aquest curs amb les seves aportacions econòmiques, amb l’objectiu d’ajudar al manteniment de la primera Unitat d’Activitat Física per a pacients de càncer que es troba a l’Hospital Son Llàtzer i que es pionera a nivell mundial.

Tot seguit dedicàrem uns moments a agrair la tasca duta a terme tot l’any per part dels nostres instructors i instructores, fent que Nordic Walking Palma segueixi en marxa, segueixi creixent en participació, en grups, en varietat de propostes i, el més important, en il·lusió i dedicació.

L’encarregat del final de festa, un any més, va ser l’espectacular cantant i showman Jaume Gordiola. Gràcies a ells, a les seves cançons i coreografies va posar la cirereta del pastís al nostre sopar de final de curs, fent que tothom sortís a la pista de ball.

Moltes gràcies a tots i a totes!!!

Ara ja, a preparar el sopar del 2019!!!

Data

15/06/2018

}

Hora de inici

21:00 h.

Lloc de l'esdeveniment

Restaurant Es Molí d’es Comte
Carrer de’l Molí del Comte, 44

(enllaç Google Maps)

Cost

30:00 €