V cursa Marxa Nòrdica Platja de Cala Agulla 2018

V cursa Marxa Nòrdica Platja de Cala Agulla, puntuable per al Campionat d’Espanya Individual de Marxa Nòrdica. ¡T’animes!

Recorregut variat, on tots els/les marxadors tindran el seu moment, i pot explotar les seves virtuts competitives en alguna porció de la prova.

Part 1. Anada, aproximadamente 5 Km. El recorregut de la competició serà mixt. Es sortirà des del centre urbà cap al passeig marítim de Cala Lliteres, vorejant el mar, sobre bon asfalt. Deixant la primera línia de mar ens dirigirem a un primer bosc el qual travessarem, per sortir, ja, a una zona de camins fora del centre urbà, caminant entre camps de figueres i ametllers, sent aquests també asfaltats. Arribarem a un segon bosc, situat als peus de l’Àrea natural d’especial interès (ANEI) de Cala Agulla-Cala Mesquida, lloc privilegiat on s’han celebrat els campionats absoluts de Balears en les seves tres últimes edicions.

Part 2. Circuit, aproximadament 6 Km. (2 × 3). Es donaran 2 voltes a un traçat de 3 km, en plena natura amb variat terreny, sorra, terra, desnivells.

Part 3. Tornada, aproximadament 5 Km. I posteriorment es tornarà al centre urbà, aquest cop, per camins de terra i sorra, per arribar de nou del passeig marítim de Cala Lliteres i minuts després a meta.

Data

12/08/2018
+

Distància

16 km.

}

Hora d'inici

10:15 h.

Lloc de trobada

Aparcament Cala Agulla

(enllaç Google Maps)

Cost

Federats: 7 € + 3 € xip

No federats: 12 € + 3 € xip

Inscripció